برای برنامه نویسی چه کامپیوتری بخریم ؟
اگر شما قصد برنامه نویسی با زبانهای سی شارپ، PHP، جاوا و دیگر زبانهای برنامه نویسی دارید اما نیاز به یک سیستم مناسب دارید در این مطلب همراه ما باشید تا بدانیم برای برنامه نویسی چه کامپیوتری بخریم.
از نظر فنی زمانی که قصد خرید کامپیوتر یا لپ تاپ را داریم یا حتی گوشی همراه به مشخصاتی مانند حافظه، RAM، CPU و پردازنده گرافیکی توجه داریم اما کدام یک از اینها مهمتر است ؟
البته اگر قصد یادگیری برنامه نویسی را دارید بهتر است با یادگیری زبان html شروع کنید و بعد از آن به سراغ زبانهای برنامه نویسی کاربردی در بازار مانند زبان C# بروید، دوره آموزش سی شارپ را میتوانید روی گوشی همراه مشاهده کنید اما تمرینها باید روی کامپیوتر اجرا شود.
آشنایی با سخت افزارهای مهم کامپیوتر
- حافظه : حافظه که به آن Hard Disk گفته میشود از ۲ نوع SSD و HDD الان در بازار موجود است و کامپیوترها از این ۲ نوع حافظه استفاده میکنند.
- CPU : سی پی یو مغز اصلی کامپیوتر است و در این قطعه پردازشها و محاسبات انجام میشود پس سخت افزار بسیار مهمی در کامپیوتر و لپ تاپ و دیگر لوازم کامپیوتری است.
- RAM : حافظه رم با هارد که در بالاتر توضیح داده شد متفاوت است، رم یک حافظه موقت است که اطلاعاتی که نیازمند ذخیره شدن به صورت موقت برای انجام پردازش سی پی یو هستند در آن ذخیره شوند؛ رم در انواع DDR3 و DDR4 در بازار موجود است البته مدلهای دیگر هستند اما اکثرا از این دو ۲ نوع هستند.
- پردازنده گرافیکی : این پردازنده مشابه سی پی یو محاسبات را انجام میدهید با این تفاوت که برای پردازشهای مربوط به گرافیک طراحی شدهاند برای مثال کامپیوترهای گیمینگ باید سخت افزار گرافیکی قدرتمندتری داشته باشند.
خب تا به اینجا با سخت افزارهای کامپیوتر آشنا شدید الان نیاز هست که بدانید هر کدام از این سخت افزار در چه حدودی که باشند برای برنامه نویسی مناسب میشوند.
مشخصات کامپیوتر مناسب برای برنامه نویسی
- در ابتدا بهتر است که حافظه کامپیوتر یا لپ تاپ شما از نوع SSD باشد اما حافظه HDD در برنامه نویسی مشکلی ایجاد نمیکند اما حافظه SSD خصوصا از نوع M.2 از سرعت بسیار بالایی برخوردار است و برای اجرای نرم افزارها سرعت کار شما را افزایش میدهد.
- رم کامپیوتر یا لپ تاپ شما بهتر است از نوع DDR4 و DDR5 باشد با حداقل حافظه ۸ گیگابایت تا بتوانید بدون هنگ کردن کامپیوتر تمام نرم افزارها و محیطهای برنامه نویسی را اجرا کنید؛ میتوانید از رم DDR3 یا حتی DDR2 استفاده کنید اما به احتمال زیاد خصوصا در استفاده از نرم افزارهای جدید با هنگی یا سرعت پایین مواجه خواهید شد.
- سی پی یو کامپیوتر شما میتواند از سری i3، i5 و i7 باشد اما بهتر است که نسل سی پی یو حداقل ۵ به بالا باشد؛ برای شناسایی نسل سی پی یوهای شرکت اینتل کافیست به ۴ رقم عدد بعد از سری سی پی یو توجه کنید برای مثال intel i3 8200 از نسل ۸ یعنی رقم هزارگان ۴ رقم بعد از سی پی یو.
- برای برنامه نویسی پردازنده گرافیکی اهمیتی ندارد و شما میتوانید هر کامپیوتر یا لپ تاپی را با هر کارت گرافیکی اما زمانی که نیاز به اجرای برنامههای گرافیکی مانند Adobe Premiere دارید پردازنده گرافیکی قدرتمند سرعت کار شما را افزایش خواهد داد.
این مواردی که توضیح داده شد در نظر داشته باشید که برای راهنمایی خرید کامپیوتر مناسب برنامه نویسی است نه الزامات.
بعضی شاید با سیستمهای ضعیفتر از موارد گفته شده در حال برنامه نویسی باشند اما با تجربههایی که تا به الان بدست آوردیم در برنامه نویسی متوجه شدیم که کامپیوتر یا لپ تاپهایی با این مشخصاتی که توضیح داده شد میتوانند بسیار بهتر عمل کنند.
سخن آخر
در نهایت سعی کردیم در این مطلب سوال برای برنامه نویسی چه کامپیوتری بخریم را توضیح دهیم به صورت مختصر و مفید اگر سوالی در این زمینه داشتید در همین قسمت نظرات سایت برای ما قرار دهید تا پاسخ دهیم.
امیدواریم از مطالعه این مطلب بهره برده باشید.
دیدگاهتان را بنویسید